Leave Your Message

Што правиме на резервни

Пластика засилена со фиберглас

РЕЗЕРВНИ

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

0102
661f84b59ecb093591waqliucwpp

Композитни решенија

FRP наспроти традиционални материјали

FRP профилите се широко користени во градежништвото, автомобилската, фотоволтаичната, електричната енергија, хемиската и други индустрии.

ГАЛЕРИЈА НА НАШИ ПРОИЗВОДИ

Квадратна цевка FRP, тркалезна цевка FRP, челик FRP H, преклопена решетка, ножеви за ветер итн.

01
50 +
Производствен капацитет (тон)
2000 година +
Постојни калапи (комплети)
999 +
Усогласување на проектот
500 +
Компании кои соработуваат

Проектни случаи

Способностите на Spare вклучуваат дизајн и инженерска помош, како и приспособено производство. Почнуваме со производство и се занимаваме со работа што другите не сакаат или не можат да ја направат. Во денешно време, станавме лидери во индустријата во производството и производството. Композитните производи засилени со фиберглас на Spare речиси можат да ги заменат металните материјали во секоја традиционална примена на челик.

Фабрика и лабораторија