Leave Your Message

Çfarë bëjmë në rezervë

Plastikë e përforcuar me tekstil me fije qelqi

KËMBIMI

MËSO MË SHUMË

0102
661f84b59ecb093591waqliucwpp

Zgjidhje të përbëra

FRP vs Materiale Tradicionale

Profilet FRP përdoren gjerësisht në ndërtim, automobil, fotovoltaik, energji elektrike, kimike dhe industri të tjera.

GALERIA E PRODUKTEVE TONA

Tub katror FRP, tub i rrumbullakët FRP, çelik FRP H, grilë e pultruduar, tehe të erës, etj.

01
50 +
Kapaciteti prodhues (ton)
2000 +
Format ekzistuese (komplete)
999 +
Përputhja e projektit
500 +
Shoqëritë bashkëpunuese

Rastet e projektit

Aftësitë e rezervës përfshijnë ndihmën e projektimit dhe inxhinierisë, si dhe prodhimin e personalizuar. Ne fillojmë me prodhimin dhe angazhohemi në punë që të tjerët nuk duan ose nuk janë në gjendje ta bëjnë. Në ditët e sotme, ne jemi bërë liderë të industrisë në prodhim dhe prodhim. Produktet e përbëra të përforcuara me tekstil me fije qelqi të Spare pothuajse mund të zëvendësojnë materialet metalike në çdo aplikim tradicional të çelikut.

Fabrika & Laboratori