Leave Your Message
Kanali i lehtë FRP si një alternativë ndaj çelikut

Kanali FRP

Kanali i lehtë FRP si një alternativë ndaj çelikut

Çeliku i kanalit FRP (i quajtur edhe materiali i kanalit me tekstil me fije qelqi ose shufra në formë U-je FRP) është një nga profilet e pultruduara FRP. Vjen në madhësi të ndryshme dhe mund të personalizohet në çdo ngjyrë. Ajo jo vetëm që mund të prodhojë ngjyra specifike sipas nevojave të klientit, por edhe të përmirësojë mjedisin e vendit të prodhimit. Për shkak të dizajnit fleksibël, tubat katrorë FRP të madhësive të ndryshme mund të projektohen sipas nevojave aktuale, kështu që ato përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme.

  përshkrim i produktit
  Kanalet me tekstil me fije qelqi të pultruduara prodhohen nga një proces pultrusioni në të cilin fibrat përforcuese dhe rrëshira e lëngshme kombinohen për të formuar plastikë të përforcuar me fibra (FRP), e cila më pas formohet në kanale të madhësive dhe formave të ndryshme për të përmbushur kërkesat specifike.

  Gjatësia e vazhdueshme e fibrave të përforcuara u jep këtyre kanaleve të lehta forcë tërheqëse të jashtëzakonshme. Ato mund të përdoren si pultrusion strukturor ose forma elektrike të pultruduara.

  Kur punoni me ekipin tonë të inxhinierëve ekspertë në procesin e prodhimit, ju mund të rregulloni sistemin e rrëshirës dhe përmbajtjen e qelqit dhe të ndryshoni matricën e përbërë për të prodhuar kanale tekstil me fije qelqi të pultruduara me veti të ndryshme si forca e lartë, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj flakës, rezistencë në gjurmë dhe rezistenca ndaj korrozionit.

  Përveç kësaj, pigmentet mund të shtohen gjatë procesit të pultrusionit për të prodhuar kanale në një larmi ngjyrash dhe trajtimet rezistente ndaj UV-së mund të përdoren për të rritur qëndrueshmërinë e kanaleve – duke i bërë ato ideale për aplikime në natyrë.

  Parametri i produktit
  Kanali Numri i Serisë A B t/t2 NR.
  FRP Channelscwm 1 206 272 3 C-0794
  1 300 90 15/15 C-0079
  2 280 70 12/12 C-0094
  3 254 69,85 12.7/12.7 C-0651
  4 203.2 55,56 6.35/6.35 C-0650
  5 203.2 55,56 9.52/9.52 C-0639
  6 200 80 4/6 C-0602
  7 200 60 9.5/9.5 C-0105
  8 200 60 8 C-0419
  9 193 30 3/3 C-0108
  10 140 80 14 C-0777
  11 140 50 6/6 C-0372
  12 180 60 8/8 C-0093
  13 152.4 41.28 6.35/6.35 C-0631
  14 152.4 42.9 9.5/9.5 C-0102
  15 152.4 39.9 9.5/9.5 C-0101
  16 150 75 8/6 C-0466
  17 150 50 6/6 C-0090
  18 140 60 2.5 C-0842
  19 139.7 38.1 6.35 C-0721
  20 139.7 38.1 4,76/4,76 C-0638
  njezet e nje 127 45 6.35/6.35 C-0100
  njëzet e dy 120 60 8/8 C-0078
  njëzet e tre 120 60 5/5.2 C-0467
  njezet e kater 120 65 10/15 C-0545
  25 103 60 6.35/6.35 C-0091
  26 101.6 28.6 6.35/6.35 C-0099
  27 100 50 10 C-0696
  28 100 50 6/6 C-0089
  29 96.5 85 5/5 C-0568
  30 90 45 5.2/5.2 C-0394
  31 88.9 38.1 4,76/4,76 C-0630
  32 87 33 3.3/3.3 C-0082
  33 85 85 10 C-0678
  34 85 30 6/3.65 C-0334
  35 84.5 33.3 3.3 C-0083
  36 84 30 5/3.3 C-0080
  37 84 30 5/3.45 C-0085
  38 84 30 5/4.3 C-0086
  39 80 45 3.5/3 C-0787
  40 80.5 30 3 C-0768
  41 80 30 3.3/3.3 C-0314
  42 80 30 3.1/2.6 C-0389
  43 80 30 3/3 C-0396
  44 76.2 25 6.35/6.35 C-0077
  45 75 35 5/5 C-0454
  46 75 50/30 2.5 C-0666
  47 60 60 4.8/4.8 C-0104
  48 40 60 4 C-0861
  49 60 35 3 C-0772
  50 55 70 5/5 C-0084
  51 55 37 4/4 C-0281
  52 50 30 4/4 C-0107
  53 51 25 3 C-0767
  54 46 40*30 3/3 C-0490
  55 44.5 31.3 3.3 C-0081
  56 44 28 3.3/2.6 C-0313
  57 44 28 3.1/2.5 C-0390
  58 42 42 3 C-0166
  59 42 njezet e kater 5 C-0167
  60 41.5 41.5 3.5/3.5 C-0103
  61 44 30.2 3/3 CX-0544
  62 40 15 4/4 C-0092
  63 40 15 3/3 C-0538
  64 38.1 38.1 6.35 C-0728
  65 38 25 2/2 C-0477
  66 37 20 2.5 C-0332
  67 35 15 2 C-0838
  68 25 30 3/3 C-0095

  Çeliku i kanalit FRP është një material i gjatë tekstil me fije qelqi me një seksion kryq në formë brazdë. Përdoret kryesisht në fushat e strukturave të ndërtimit, inxhinierisë së mureve të perdes, pajisjeve mekanike dhe prodhimit të automjeteve. Si një lloj profili kompleks FRP me seksion kryq, forma e prerjes tërthore të çelikut të kanalit FRP është në formë brazdë. Është një nga materialet strukturore prej tekstil me fije qelqi që përdoret në ndërtim dhe makineri.

  Vizatimi i produktit
  Nanjing-Spare-Composites-Co-Ltd- - 2022-01-19T115012p9l
  Nanjing-Spare-Composites-Co-Ltd- - 2022-01-19T1157063xp
  Nanjing-Spare-Composites-Co-Ltd- - 2022-01-19T114948f55
  Kanali FRP 10h3

  Aplikimet e kanaleve me tekstil me fije qelqi të pultruduar
  Ndërtimi dhe infrastruktura. Për shkak të qëndrueshmërisë së tij, tekstil me fije qelqi përdoret shpesh në projekte ndërtimi në natyrë. Ato mund të priten dhe formohen me mjete të thjeshta për instalim të lehtë dhe kërkesat e ulëta të mirëmbajtjes nënkuptojnë kosto të ulët të pronësisë. Kanalet C të pulsuar me tekstil me fije qelqi, në veçanti, përdoren shpesh si lidhës dyshemeje për shkak të forcës së tyre të lartë në tërheqje dhe lehtësisë së instalimit. Përveç kësaj, ato përdoren për komponentët e urës, parmakët rezistente ndaj korrozionit, krahët e kryqëzimit hekurudhor dhe barrierat e zërit të autostradës.

  Shërbimet komunale dhe telekomunikacioni. Qëndrueshmëria, jopërçueshmëria, kërkesat e ulëta të mirëmbajtjes dhe transparenca EMI/RFI e kanaleve me tekstil me fije qelqi të pultruduar i bëjnë ato ideale për aplikime të tilla si shtyllat e shërbimeve, krahët e kryqëzuar dhe shënuesit e linjës, instalimet elektrike dhe autostradat, komponentët e trajtimit të ujërave të zeza dhe ujit, ashensori jopërçues binarët dhe kabllot me fibra optike.

  Punimi i veglave. FRP mund të bëhet në forma dhe madhësi të ndryshme për të krijuar një formë ergonomike për veglat ose pajisjet e dorës. Kostoja e ulët, shkathtësia, besueshmëria dhe vetitë jopërçuese e bëjnë atë një zgjedhje popullore për prodhuesit.

  Pajisje sportive, rekreative dhe të jashtme. Kanalet e pulsuar me tekstil me fije qelqi përdoren zakonisht për pajisjet e jashtme që duhet të përballojnë lagështinë, rrezet e diellit, nxehtësinë dhe konsumimin e rëndë. Ato mund të përdoren për çdo gjë, nga mobiljet e jashtme deri te pajisjet sportive me performancë të lartë, të tilla si shkopinj golfi, shkopinj hokej në fushë, pajisje lundrimi, vozitje varkash dhe shtylla skish.