Leave Your Message
Tabung sagi opat FRP tahan korosi sareng ringan

FRP Rectangular Tube

Tabung sagi opat FRP tahan korosi sareng ringan

FRP tube pasagi (FRP rectangular tube) mangrupa salah sahiji loba ukuran propil FRP pultruded, kalawan warna seragam jero sarta luar, sarta warna bisa dipilih di will. Warna bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer pikeun ngaronjatkeun lingkungan situs produksi. Cai mibanda designability kuat tur bisa ngarancang tabung orat pasagi ukuran béda nurutkeun pangabutuh sabenerna. Desain fléksibel tur merenah ngajadikeun eta loba dipaké dina loba widang.

    Parameter produk
    FRP / GRP Rectangular Tube-Korosi sarta Anti sepuh FRP / GRP Profil Struktural.

    Pipa sagi opat FRP / GRP mangrupikeun bahan komposit plastik anu diperkuat serat gelas, anu dikuatkeun ku roving serat gelas kakuatan tinggi sareng résin thermosetting salaku matriks. Aranjeunna gaduh seueur ciri sapertos kakuatan tinggi, beurat hampang sareng résistansi korosi. Éta téh loba dipaké pikeun ngarojong struktural na ladders.

    Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sagala rupa tabung rectangular baku, mangga tingal bagan di handap pikeun data lengkep. spésifikasi husus bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    Kotak Jumlah runtuyan A t NO.
      FRP Rectangular Tube Sizepor 1 180 15 F-0857
    2 101.6 9.52 F-0656
    3 101.6 6.35 F-0051
    4 101.6 6 F-0051-6
    5 100 10 F-0627
    6 90.6 4.3 F-0463
    7 90 6 F-0407
    8 88.9 6.35 F-0654
    9 88.5 12.5 F-0623
    10 88.5 6.15 F-0047
    11 88.5 3.1 F-0519
    12 82 6.35 F-0415
    13 82 6 F-0415-6.0
    14 80 3.5 F-0621
    15 80 12 F-0546
    16 76.2 9.52 F-0655
    17 76.2 6.35 F-0046
    18 76.2 4 F-0508
    19 75 6 F-0045
    20 68 5 F-0748
    dua puluh hiji 64.5 3 F-0054
    duapuluh dua 63.2 5.9 F-0053
    dua puluh tilu 62.6 5.7 F-0437
    dua puluh opat 60 4.5 F-0052
    25 60 2.5 F-0622
    26 60 4.25 F-0052-4.25
    27 60 4 F-0783
    28 58.2 3 F-0055
    29 50.8 6.35 F-0041-6.35
    30 50.8 5 F-0516
    31 50.8 4 F-0041-4
    32 50.8 3.2 F-0041-3.2
    33 50 4 F-0682-4
    34 50 3.6 F-0682-3.6
    35 50 5 F-0682
    36 45.96 5.52 F-0826
    37 44 6 F-0040
    38 44 3 F-0520
    39 40 4 F-0771
    40 40 3 F-0785
    41 38.1 3.18 F-0632
    42 38 5 F-0049
    43 38 3.2 F-0048
    44 38 2 F-0509
    45 33.5 2 F-0786
    46 33.2 4 F-0268
    47 32 3 F-0791
    48 32 2 F-0791-2.0
    49 30 3 F-0056-3.0
    50 30 2 F-0056
    51 25 3 F-0039
    52 25 2 F-0737
    Pipa receh Jumlah runtuyan A B t1/t2 NO.
      FRP Rectangular Tube Size1ofd 1 800 300 3.5/10 J-0846
    2 190.5 45.212 2.46 J-0711
    3 160 60 3.5 J-0512
    4 152.4 101.6 9.5/9.5 J-0071
    5 140 60 7 J-0858
    6 130 60 3.5 J-0513
    7 120 90 10 J-0692
    8 120 60 7/7 J-0483
    9 101.6 50.8 3.125/6.35 J-0070
    10 101.6 50.8 5/5 J-0070
    11 101.6 50.8 8.05/8.55 J-0062
    12 100 50 4 J-0799
    13 95.5 45.5 4 J-0069
    14 90 40 4/7 J-0068
    15 75(75.9) 35(35.3) 3.5/5(3.5/5.7) J-0073
    16 75 35 4.7/7.1 J-0532
    17 65.5 30 4/5 J-0065
    18 63.5 37 3,5 / 3,5 J-0066
    19 60 36 2/2 J-0608
    20 60 20 2 J-0753
    dua puluh hiji 50.8 40.64 2.28 J-0712
    duapuluh dua 50.8 30 3/6.35 J-0072
    dua puluh tilu 50 30 3 J-0800
    dua puluh opat 50 25 3/3 J-0368
    25 48 31 4/4 J-0261
    26 40 30 2.5 J-0784
    27 38 15 3/3 J-0263
    28 38 23.8 5/5 J-0074
    29 37 20 2,5 / 2,5 J-0333
    30 27.7 13.6 3/3 J-0064
    31 duapuluh dua 20 3/3 J-0511
    32 19 16 2 J-0856
    33 18.16 10.8 2.286/2.286 J-0063
    34 95 68 6/6 J-0412
    35 120 60 3 J-0451
    36 190 90 4 J-0450
    37 210 110 4 J-0449
    38 80 40 4 J-0618
    39 25 16 2 J-0763
    40 19 16 2 J-0808

    Gambar produk
    FRP Rectangular Tube01a97
    FRP Rectangular Tube02ob4
    FRP Rectangular Tube034fm
    FRP Rectangular Tube04x4k

    Fitur
    Tahan korosi. Teu aya karat, tahan ka asam, alkali, pangleyur organik, uyah sareng campuran gas sareng cair sanés. Kaunggulan luar biasa dina widang pencegahan korosi.
    Anti sepuh. Boga umur jasa anu efektif langkung ti 20 taun dina kaayaan kerja luar biasa.
    Beurat hampang.
    kakuatan tinggi.
    Gampang ngajaga.
    Diménsi stabil.
    kinerja éléktromagnétik alus teuing.
    Non-conductive.
    Aplikasi klasik
    Tangga insulated.
    Handrails.
    Pager.